?

Log in

. g e n i t z . it's all about girlz!

> recent entries
> calendar
> friends
> profile
> previous 20 entries

Sunday, September 17th, 2006
3:06 am - Rambut

mia76
Hi, gw punya sedikit masalah, nih. Jadi rambut gw tuh nga tahu kenapa kering dan megar banget. Emang tipenya kayak gitu sih. Soalnya kalo habis cuci rambut (pake shampoo apapun) emang kayak gitu. Jadi gw kuncir terus. Soalnya kayak ijuk. Ada yang punya rekomendasi nga yah? Jangan bilang gw harus creambath yah... Soalnya di Belanda ke salon mahal aja. Nga kayak di Indo. Terus juga jangan rekomendasikan hair product yang mahal2. Gw mahasiswa on a budget. Kalo The Body Shop ato sekelas itu gw masih mau. Kalo yang kayak Clinique, etc etc jangan deh, ya...

Oh iya, 'hair mask' itu apa yah gunanya.

Thanksalotta!

-Mia

current mood: worried

(3 comments | comment on this)

Friday, November 25th, 2005
12:56 pm - jeans

eyen_hehe
okay, mau nanya ada ide ato ga
im size 24/25, its hard for me to find a very good jeans that really fits me.
ada yg tau ga brand apa yg kemungkinan suits me?? biasanya bagian paha ama (sorry) pantadnya agak ga fit ama gue. gue uda ada antik, itu enak sih. i've been wondering rock and republic itu gede2 yah? gue ga bisa pake Joe's + blue cult, those are way too big for me.

current mood: curious

(7 comments | comment on this)

Monday, October 31st, 2005
12:15 am - JAY CHOU'S NEWEST ALBUM

pinklypiggly
for anyone interested, i got Jay Chou's newest album uploaded on my page for anyone who wants to download.


Jay Chou (周傑倫) - November's Chopin (十一月的蕭邦)
Release Date: November 1, 2005
Language: Mandarin
Genre: Pop/R&B/Hip Hop

01 夜曲
02 蓝色风暴- 百事可乐2005广告歌
03 发如雪
04 黑色毛衣
05 四面楚歌
06 枫
07 浪漫手机
08 逆鳞
09 麦芽糖
10 珊瑚海 - With 梁心颐@南拳妈妈
11 飘移 - 电影《头文字D》主题曲
12 一路向北 - 电影《头文字D》插曲

click HERE

current mood: ecstatic
Saturday, August 13th, 2005
11:36 am

hanatokiu
Alo semuanya :3

Ada bisa ga sih kasih tips dandan untuk ke sekolah buat Kerry supaya muka ga keliatan pucet? Kan ngerepotin kalo harus pake blush on segala tiap hari o_0 Dan bakal kesanya norak & centil bgt Q_Q Makasih yah!

(1 comment | comment on this)

Thursday, August 4th, 2005
2:52 pm - mo tanya

utaoutao
gw baru disini (^0^)/ met kenal~
eto.. gw mo nanya..
gw mo beli eye liner en beberapa barang kosmetik yg bikin mata gw bisa tambah gede (>_<)
ada rekomendasi yg bagus ga?
gw pake maskaranya shiseido tapi ga gitu bagus menurutku (T-T)

(18 comments | comment on this)

Friday, July 8th, 2005
10:03 am - Help

sh4r0n
Which one is better?

1 or 2Collapse )

(6 comments | comment on this)

Sunday, July 3rd, 2005
10:20 am
hollizter hey ladies. hi guys. im selling all my jeans. im dying for a new wardrobe.
everything is guaranteed authentic. these are all high-end designer clothing like seven, citizens, etc. click below!

yayCollapse )

(comment on this)

Monday, May 16th, 2005
12:07 am - free silver jewelry

ichabunni
hey girls,

just wanna share something:

free sterling silver jewelry! just pay for shipping

they post new stuff every 15 minutes, and you have to get it right at that moment ONLY. sometimes they repost jewelries, but if it's really pretty they might run out.

i've done my research about the site, and so far i haven't heard anything about it being a scam.

if you use my link, i get 50 cents. its not much but it adds up and I need the money. sooo help if you can =)

so far I got these two beauties

Read more...Collapse )

I'll post here when I get them

(comment on this)

Thursday, May 12th, 2005
6:41 pm - sy mo nanya sesuatu..

eyen_hehe
Victoria secret--- do they do shipping worldwide???

current mood: blah

(5 comments | comment on this)

Thursday, March 24th, 2005
1:24 pm - rambuutt..

hippiebubblez
ada yg tauu gag produk oriflame yg nurture hot oil bwat rambut?? itu bagus gag yah??

http://www.oriflame.co.id/prod/catalog/BrandCategory.jhtml?CATID=hbHairSolutions

thq yahh ^^

(comment on this)

Thursday, February 3rd, 2005
9:32 am - perawatan muka

disney_sea

Mao nanya neh obat cuci muka apaannn yg cocok buat kulit muka yang kering,kasar gitu terus ada jerawatan walaupun ngk banyak sih :P :P yg ada bekas jerawat nya...

Gue lage kepengennnn beli perawatan muka yang baru ne :P :P

Kira2 slain make product buat cuci muka,perlu apa lage yah?FYI,nyokap ngak kasi kalau gue make masker2 sgala..katanya ntar uda tua ngak bagus..and bla bla bla bla~~



current mood: sad

(6 comments | comment on this)

Wednesday, February 2nd, 2005
10:04 pm - skin care n make up

eyen_hehe
does anyone know the best product (skin care *esp. mask*n make up *esp. foundation, eyeliner, mascara,etc) for sensitive skins??? thank you so much in advance..

current mood: loved

(13 comments | comment on this)

Saturday, January 29th, 2005
4:31 am

hurry
1. NWT $328 Strapless White TAHARI Dress Size 8 - NR 2 HOURS

Click for photo!Collapse )

2. NWT $328 Strapless Black TAHARI Dress Size 10 - NR <5 HOURS

Click for photo!Collapse )

3. NWT Black Silk GIVENCHY Tie - NR 5 HOURS

Click for photo!Collapse )

4. Large Neon Pink URBAN OUTFITTERS Tights New in Package 6 HOURS

Click for photo!Collapse )

5. NWT CLAUDIA FIRENZE Leather Wristlet - Sweet AND Bold! <9 HOURS

Click for photo!Collapse )

(comment on this)

3:36 pm

loverly
anyone want to sell their pink/pink cherry blossom papillon? or pochette even? :[

(2 comments | comment on this)

11:57 am - Tanya donk...

vitznau
Kalo 'LV Epi Mabillon Backpack' biasanya harga'nya berapa yah? kalo gue ada, trus mau ngejual, kira-kira bisa gak yah? trus harganya brp dan dimana yach? Thank's yaa.. =)

PS: eh kalo Monogram Vernis Houston tau juga gak yach? =)

(2 comments | comment on this)

Monday, January 17th, 2005
1:07 pm

sh4r0n
eh do you guys know itu wallet epi leather yg ada karet nya yg nutup walletnya pake karet itu

temen gw mo jual second hand $200 warna lilac beli jgn yah?

buruan yah jawab nyaaaaaaaaa

makasih

(13 comments | comment on this)

Wednesday, January 12th, 2005
12:10 am - studi_indonesia

kopyor
studi_indonesia
I have created a syndicated rss feed on livejournal for the Yahoo News Group called "Indonesian-Studies." This news group has been around since 2003, but is currently useful for a variety of tsunami response reports from Aceh and relief organizations around the country. You'll find lots of reports here, many in Bahasa Indonesia, that you won't find on English-language-only Indonesian news aggregators such as joyo. Many of the reports on this news group are alternately more grass-roots or scholarly oriented. Silahkan join studi_indonesia, thx ya!
studi_indonesia

[Cross-posted to asianstudies, indomie, indonesians, makan_makan, kopyor and genitz]

(comment on this)

Tuesday, January 4th, 2005
11:51 am - raMButt

hippiebubblez
mo tanyaa.. ehehe... =]

1. sebenernya serum rambut tuh buat apa siihh??? bisa buat memperbaiki rambut rusak gag yaa?? yg baguuss merek apa?? hehehe...

2. truss.. gmn yah cara ngatasin rambut rontok gara2 ketombee.. waktu itu pernah didiagnosa siihh.. kulit kepala gw keringg.. cman ketombee ahauehuae... makanya bingungg niih..

thx yaa all ^^

current mood: blank

(6 comments | comment on this)

Monday, December 13th, 2004
12:27 pm - pick my first...

sisqa
wahai pecinta EL VIH yg manis dan imut2...

helep dong

i've narrowed down my choices to:

1. alma - monogram canvas or epi (in myrtille/mandarin)
2. speedy 25 - monogram canvas or epi (same colours as above)
3. trouville - monogram
4. jasmine - epi in myrtille
5. sonatine - monogram

yg mana yah?...

(14 comments | comment on this)

Thursday, December 9th, 2004
11:16 am - T. LeClerc

eyen_hehe
ada yg perna nyobain any cosmetic especially foundation n powdernya from T. LeClerc?? any good ga sih????

current mood: giggly

(3 comments | comment on this)

> previous 20 entries
> top of page
LiveJournal.com